Balmuir Ladies Open 28.5.

Tervetuloa kevään odotetuimpaan naisten avoimeen kilpailuun  ja Gloria LadyCup karsintakisaan Pickalaan sunnuntaina 28.5.2017 kello 10.00.

Pelimuoto ja sarjat
Kilpailu on naisille tarkoitettu henkilökohtainen avoin kilpailu. Kilpailu pelataan Park-kentällä yhteislähtönä kello 10. Sarjat: HCP 18,5-36 tasoituksellinen pistebogey ja HCP -18,4 tasoituksellinen lyöntipeli. Kilpailu on samalla Gloria LadyCup-karsintakisa. Gloria LadyCup on avoin kaikille 20 vuotta täyttäneille naisamatööripelaajille, joilla on Suomen Golfliittoon kuuluvan golfseuran jäsenyys ja virallinen kilpailutasoitus. Karsintakilpailusta pääsee suoraan kaksi parasta kummastakin sarjasta finaaliin Länsi-Suomen joukkueeseen. Finaali pelataan 21.7.- 22.7. Kymen Golfissa. Lisätietoja www.ladygolf.fi.

Upeat palkinnot
Kummassakin sarjassa palkitaan 5 parasta pelaajaa upeilla Balmuir tuotepalkinnoilla. Lisäksi lähimmäs lippua- ja pisin draivi-kilpailut! Balmuirin edustaja on paikalla. Finaaliin päässeet tulevat saamaan upeita palkintoja.

Kilpailumaksu ja ilmoittautuminen
Kilpailumaksu on 30 € PGC jäsen ja 55 € vieraat sekä jäsenet ilman pelioikeutta sisältäen runsaan salaattipöydän ja keiton kilpailun jälkeen. Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 24.5. mennessä Golfboxin kautta tai caddie.master@pickalagolf.fi tai p. 0600 550984. Kilpailuun mahtuu 100 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Pickala Golf pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Balmuir Ladies Open Gloria Ladycup karsintakisa 2017

Jaa:

Kategoriassa Ajankohtaista