Valitse sivu

Ajankohtaista

MENESTYSTÄ SM KISOISSA MIDEILLÄ JA SENIOREILLA

15.07.2007 | Ajankohtaista

PICKALALAISILLA HIENO SM-KISAVIIKONLOPPU PICKALASSA JA MASKUSSA MID TOUR SM-LYÖNTIPELI Pickalassa 13-15.7.07 MidTour lyöntipelin Suomen mestaruudet ratkottiin Pickalassa tänä viikonloppuna. Naisten kisassa tiukka loppuratkaisu käytiin sunnuntain finaalissa Pickalan Anna-Maria Lehtosen ja EPG Taina Oleniuksen välillä. Viimeiselle kierrokselle lähdettiin Tainan johtaessa kahdella lyönnillä ja lopputuloksissa Anna-Maria otti kultaa yhden lyönnin erolla. (Anskun kierrokset 80-82-79 ja Tainan 75-85-82). Muut Pickalan ladyt pääsivät myös finaaliin, Satu Pirilä jaettu 6. ja Mari Yliperttula 8. Miesten kisa oli Pickalan pelaajille menestys; ylivoimaiseen voittoon ja kultaa Mika Piltz (72-72-73) ja pronssia Seppo Lintula (82-75-73), hopea meni Tarinan Jani Haarukselle. Marco Willberg oli finaaliin saakka mitalissa kiinni, mutta viimeinen kierros pudotti hänet jaetulle 9:lle sijalle (72-78-83). ONNEA ANNA-MARIALLE, MIKALLE JA SEPOLLE ! MIESTEN SENIOR M65/70 SM-LYÖNTIPELI Kankaisten Golf Masku 12-13.7.07 Super-seniorit pelasivat Suomen mestaruuksista Maskussa Kankaisten Golfissa . Pickalan Rainer Nyman voitti hopeaa M70-sarjassa ja joukkuekisassa Pickalan I-joukkue oli 5. Joukkueessa pelasivat Rainer Nyman, Anssi Lehto ja Reima Kakko. ONNEA RAINERILLE ! SENIOR M55 SM-LYÖNTIPELI Koski Golf Kuusankoskella 13-15.7.07 Kisa on jouduttu keskeyttämään lauantaina kovan sateen vuoksi ja sen päivän kierros mitätöidään, kisa jatkuu sunnuntaina ja ensimmäisen kierroksen jälkeen Pickalan Olli Hakkarainen on hienosti neljäntenä ja Risto Seppälä yhdeksäntenä. TSEMPPIÄ KOSKI-GOLFIIN FINAALIPÄIVÄÄN PICKALALAISILLE

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi