Junioreiden vilkas kausi alkaa!

Junioreidenkin golfkausi toki jo alkoi kenttien aukeamisen myötä, mutta ohjelmallisesti kausi starttaa sunnuntaina 3.5. ensimmäisillä valmennuksilla. Harjoitusajat ja –hinnat löytyvät junioritoimikunnan sivuilta ja ilmoittautuminen valmennuksiin on täydessä vauhdissa.

Soita tai meilaa ilmoittautumisesi toimistoon! Lisätietoa valmennuksista ja ryhmistä saat Golf Pro Nino di Lucalta (puh 045177 8969) ja golfohjaaja Milla Salakalta (puh 044 972 5008), joka toimii myös Talent-ryhmän kapteenina.

Junnuilla on edessään vilkas ja innostava golfkausi – valmennukset pyörähtävät käyntiin heti vapun jälkeen, ja ensimmäiset kisatkin ovat jo siitä parin viikon kuluttua. Viime kesänä suuren suosion saanut Pickalan oma Audi Junnutour starttaa junnujen kevätleirin leirikisana sunnuntaina 17.5. 9/18 reiän kilpailulla, ja ensimmäiset Tsemppi Tourin kilpailut pelataan 24.5. Hangossa ja Kotojärvellä.

Tavoitteenamme on, että mahdollisimmat monet junioreistamme pääsisivät mukaan sekä omiin kisoihimme, että Golfliiton Tsemppitourille. Tänä kesänä Tsemppitourin yksi osakilpailu pelataan Pickalassa, johon odotamme erityisen runsasta osanottoa. Tsemppi Tour –kilpailumuodoissa on vaihtoehtoja kaiken tasoisille junnuille, joten rohkeasti mukaan!

Nähdään treeneissä ja kentällä – innosta mukaan myös ystäväsi!

terveisin Junioritoimikunta

Kategoriassa Ajankohtaista