Pickala Golf Club ry on perustettu 1987 Pickalan golfareiden kilpailu- ja harrastustoimintaa varten. Yhdistys on Suomen Golfliiton jäsen.

Yhdistyksen jäsen voi pääsääntöisesti olla henkilö, jolla on Oy Pickala Golf Ab:n osakkeeseen perustuva pelioikeus ja jonka yhdistyksen hallitus on jäseneksi hyväksynyt. Yhdistyksessä on varsinaisia jäseniä, joita ovat osakkeenomistajat ja vuosijäseniä, joita ovat pelioikeudenhaltijat. Myös varsinaisten ja vuosijäsenten perheenjäsenillä on mahdollisuus liittyä Pickalan jäseniksi. Osakkeenomistaja joka ei itse käytä pelioikeuttaan, voidaan hyväksyä hallituksen päätöksellä passiivijäseneksi. Lisäksi DSC_0008 (2)yhdistyksessä voi olla kannatus- ja yhteistoimintajäseniä.

Yhdistys ylläpitää kotiseuranaan pitävien jäsentensä tasoitusta. Yhdistyksen jäsenillä on myös OP Pohjolan kattava vakuutusturva, joka pitää sisällään sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen.

Pickala Golf on tunnettu aktiivisesta klubitoiminnasta sekä laadukkaasta ja menestyksekkäästä juniori- ja kilpatoiminnasta. Yhteisömme arvoja ovat ilo, yhteisöllisyys, avoimuus ja urheilullisuus.