Kolme luonteeltaan täysin erilaista 18 reiän kenttää tekee Pickalasta upean kokonaisuuden, oikean golfarin unelman. Pickalan kentät ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa: väylät kulkevat peltomaisemissa, merenrannassa ja kumpuilevassa metsässä. Kolme 18 reiän kenttää tarjoaa edellytykset niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihin.

Park – Mestaruusmittoihin viritetty kenttä tarjoaa haastetta vaativallekin pelaajalle. Puistomainen luonne ja osin vanha puusto maisemoi kenttää ja tuo sen komeuden esille. Ensimmäiset yhdeksän reikää tarjoavat tilaa ja avaruutta. Takaysillä luonne muuttuu ja pelaaja haastaa kilpakumppaninsa. Väylät kapenevat ja kulkevat kumpuilevassa maastossa. Peli ei ole ohi ennen kuin kaksi viimeistä reikää ovat takana – varsinkin kuuluisa 17.

Kentällä pelattiin poikien alle 18-vuotiaiden joukkue-EM-kilpailut vuonna 2015.

Par 72, suunnitellut Reijo Hillberg.

Seaside – Klubin terassin edestä Seaside sukeltaa peltojen ja metsien keskelle ensimmäisten yhdeksän reiän ajaksi. Huolitellun kauniit ja rauhalliset väylät kiertävät vesiesteiden ja metsiköiden lomasta yhdeksännen reiän jälkeen takaisin klubille. Jälkimmäiset yhdeksän reikää pujottelevat Pickalan lahden rannassa. Pohjoistuulella linkstyyppiset väylät näyttävät haastavuutensa. Viimeiseltä tiiauspaikalta avautuu koko merenlahti sekä lyhyehkö ja vaativa par 3 -reikä, jossa monet suuret ja pienet kisat on ratkaistu.

Seaside vaatii tarkkuutta ja strategiaa – tällä kentällä peliäly voittaa voiman.

Par 72, suunnitellut Reijo Hillberg

Forest – Pickalan ylpeys ja klubipelaajan unelma. Vuonna 2004 valmistunut komea Forest kiertää uloimpana koko Pickalan 200 hehtaarin golfkenttäalueen. Forest täydentää loistavasti Pickalan kolmen kentän kokonaisuuden omalla vahvalla persoonallaan. Kenttä etenee kumpuilevassa maastossa vanhojen puiden reunustamana. Varsinkin viimeiset yhdeksän väylää ovat monelle parasta antia; siellä väylät etenevät omassa rauhassaan. Varaa ainakin neljä tuntia – ja muista kaksi asiaa: peliä ei kannata pilata heti ensimmäisellä väylällä ja ettei peli ole ohi ennen kuin 18 väylä on pelattu.

Par 72, suunnitellut Jan Sederholm

Suosittelemme hodari-taukoa Forestin taukokioskilla väylän 9 jälkeen.

Väyläoppaat

Park väyläopas Seaside väyläopas Forest väyläopas

Kenttäkartta

pickala-yleiskartta