Monipuoliset palvelumme täydentävät kolmen kentän kokonaisuutta: Ravintola palvelee varhaisesta aamusta iltamyöhään, Pickala Golf A
cademyn prot Jan Forsell ja Pasi Purhonen virittävät lyöntisi kuntoon, hieroja Miku Piltz huoltaa kehosi kipukohdat
ja pro shop varmistaa kattavan varustuksen kentälle.
Täysin uudistetut ja korkealuokkaiset sauna- ja pukuhuonetilat tarjoavat miellyttävän virkistymisen pelikierroksen jälkeen.

DSC_0203Pro shopin uusitusta valikoimasta löydätte laadukkaat palkinnot ja asiakaslahjat. Pro shop -yrittäjä Golf Balancella on käytettävissään laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, josta löytyy varmasti mieluisat tuotteet ja peliasut sekä toimiva palkintopöytäkonsepti.

Ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä. Runsas aamiainen on tärkeä golfarille ja maukas päätös kruunaa yrityksesi tapahtuman. Ravintolapalveluista vastaa Lumo Palvelut, joka isännöi myös ainutlaatuista Villa Störsvikiä Pickalan rannassa.

IMG_5317 (2)Pickala Golf Academy tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin – ikään katsomatta, junioreista senioreihin. Opetuksen ja analyysien apuna toimii huippuvarusteltu Pickala Golf Studio. Apuvälineinä ovat mm. V1 Pro ja Swing Catalyst -video- kuvausjärjestelmät, Balance Plate – painonsiirron mittauslaite, TrackMan -pallon lentoradan ja mailan liikeradan mittauslaite ja K-Vest 3D -vartalon kulmien ja ajoitusten mittauslaite.

Academyn valmentajat, Jan Forsell ja Pasi Purhonen ovat alansa ehdotonta huippua Suomessa. Heillä on 50 vuoden kokemus golfammattilaisina ja -opettajina niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. He seuraavat jatkuvasti alan uusimpia trendejä jatkokouluttamalla itseään säännöllisesti. Janne tunnetaan yhtenä parhaista golfsvingin opettajista ja Pasi yhtenä parhaista lähipelivalmentajista.

IMG_9836 (2)