Pickala Golf sijaitsee n. 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä: Forest, Park ja Seaside. Näiden lisäksi Pickalassa on par 3 -kenttä, Garden, jossa on 6 väylää. Harjoitusmahdollisuuksia löytyy niin driving -rangen muodossa kuin lähipelialueilta. Range toimii poleteilla tai magneettinapilla. Kärryt löytyvät kummaltakin parkkipaikalta. Golfautoja on käytössä 42 kpl ja ne ovat vapaasti vuokrattavissa.

Kenttäesittelyyn

Caddiemasterin ja toimiston palvelut löytyvät Golfkartanosta, kuten myös raikkaat sauna ja pukuhuonetilat. Pukuhuoneista löytyy pyyhkeet ja laadukkaat peseytymistuotteet.

Pro Shopista pitää huolen Golf Balance.

Ravintolapalveluista vastaa Lumo Palvelut, varmistaen laadukkaat ruokailukokemukset. Keväällä 2016 uudistetulla terassilla voi nauttia auringosta iltaan saakka. Tilaisuuksia järjestetään erikokoisille ryhmille ja kokoustilat järjestyvät tarjoiluineen.

Golfpalveluiden lisäksi Pickalassa on tarjolla laaja valikoima muita palveluita ja aktiviteettimahdollisuuksia. Kauneudenhoitoa ja hierontaa on tarjolla Miku Piltzin johdolla alueen makasiinissa. Lähellä on niin tenniskentät, kun uimarantakin.

Golfopetusta järjestetään Pickala Golf Academy Forsell & Purhosen toimesta aloittelijoista kilpapelaajille.

caddiemaster