Pickalan kauniit ja monipuoliset kentät, upea luonto sekä erinomaiset Golf Academyn ja ravintolan palvelut tarjoavat puitteet unohtumattomalle tapahtumalle vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Suunnittelemme toiveitanne vastaavan tapahtuman ja tarjoamme toimivan ratkaisun muutaman hengen ryhmästä yli sadan hengen ryhmille, yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Mikäli haluatte kutsua tapahtumaan henkilöitä, jotka eivät vielä pelaa golfia, järjestämme mielellämme heille golfiin tutustumisen ja pelaamisen par 3 -kentällämme ammattitaitoisten golfopettajiemme johdolla. Erikoisohjelmaa ja -palveluja tuotamme teille toiveidenne mukaan.

Kentät
Pickalassa on kolme eriluonteista 18 reiän kenttää: Forest kumpuilee kauniissa metsämaisemissa, Park on tasainen puistokenttä, Seaside on vaihteleva ja puistomainen, väylät kulkevat osin meren äärellä. Pickala Golf isännöi vuosittain useita kansallisia huippukilpailuja. Hyvin hoidetuilla kentillämme on nautinnollista pelata ja kokea onnistumisen iloa.

Tilat ja Pro shop
Täysin uudistetut ja korkealuokkaiset sauna- ja pukuhuonetilat tarjoavat miellyttävän virkistymisen pelikierroksen jälkeen.

Pro shopin uusitusta valikoimasta löydätte laadukkaat palkinnot ja asiakaslahjat. Pro shop -yrittäjä Golf Balancella on käytettävissään laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, josta löytyy varmasti mieluisat tuotteet ja peliasut sekä toimiva palkintopöytäkonsepti.

Golfautot
Käytössänne on 40 tyylikästä golfautoa, jotka voidaan varustaa tarpeidenne mukaisesti. Golfautot odottavat ryhmäänne klubin edessä nimikoituina. Toimitusjohtajamme opastaa vieraanne golfautoille ja informoi heitä tarvittaessa. Yhteislähtökilpailuissa ohjaamme pelaajat omille lähtöpaikoilleen.

Tarjoilut
Ravintolamme tarjoaa tapahtuman yhteydessä herkullisia makuelämyksiä. Runsas aamiainen on tärkeä golfarille ja maukas päätös kruunaa yrityksesi tapahtuman. Ravintolapalveluista vastaa Lumo Palvelut, joka isännöi myös ainutlaatuista Villa Störsvikiä Pickalan rannassa.

Opetus
Pickala Golf Academy tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin – ikään katsomatta, junioreista senioreihin. Opetuksen ja analyysien apuna toimii huippuvarusteltu Pickala Golf Studio. Apuvälineinä ovat mm. V1 Pro ja Swing Catalyst -video- kuvausjärjestelmät, Balance Plate – painonsiirron mittauslaite, TrackMan -pallon lentoradan ja mailan liikeradan mittauslaite ja K-Vest 3D -vartalon kulmien ja ajoitusten mittauslaite.

Academyn valmentajat, Jan Forsell ja Pasi Purhonen ovat alansa ehdotonta huippua Suomessa. Heillä on 50 vuoden kokemus golfammattilaisina ja -opettajina niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. He seuraavat jatkuvasti alan uusimpia trendejä jatkokouluttamalla itseään säännöllisesti. Janne tunnetaan yhtenä parhaista golfsvingin opettajista ja Pasi yhtenä parhaista lähipelivalmentajista.

Yritystapahtumien yhteydessä suosittuja ovat esimerkiksi TrackMan-analyysi kentällä, siihen voi yhdistää Lähimmäs lippua tai Pisin Drive -kilpailun. Suosittu on myös Beat The Pro -väylä, jossa pro haastaa pelaajia Lähimmäs lippua -kilpailuun.

Meillä on vankka kokemus kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä intohimo luoda, palvella ja toteuttaa onnistuneita päiviä golfin parissa vetovoimaisessa Pickalassa.