YRITYSTAPAHTUMAT

Tapahtumavaraukset & yhteistyösopimukset
Janne Pelkonen
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Sanna Haavisto
040 674 6400
sanna.haavisto(a)pickalagolf.fi

Pickala Business Package yritystapahtuma

HURMAA ASIAKKAASI VALMIILLA TAPAHTUMAPAKETILLA

Pickalan yritystapahtumapaketti on loppuun asti hiottu tapahtumakokonaisuus avaimet käteen periaatteella. Annamme aina kaikkemme onnistuneen tapahtuman eteen, mistä meillä onkin tuhansien tapahtumien kokemus vuosien varrelta.

Tapahtumapaketillamme onnistut aina. Se on kustannustehokas ja helppo toteuttaa, sillä hoidamme kaiken aina kyydeistä kisajärjestelyihin sekä tarjoiluista palkintoihin.

Tapahtumapaketti on suunniteltu 20–40 pelaajan ryhmille, mikä on ideaalinen määrä jouhevasti sujuvalle kisalle ja henkilökohtaiselle asiakaskontaktoinnille.

Tapahtumapaketin konseptilla järjestetty tilaisuus on aina myös alkukilpailu Pickala Partner Day –tapahtumaan, jossa parhaat palkitaan huikaisevin matkapalkinnoin.

Pelimuotoina on aina pari- ja ryhmäkilpailut. Näin tiimit saadaan toimimaan yhdessä ja peli-ilo jatkumaan läpi kierroksen.

PICKALA YRITYSTAPAHTUMAPAKETTI SISÄLTÄÄ:

– Green feet
– Tulospalvelun
– Erikoiskilpailut
– Vieraiden vastaanottopalvelun klubitalolla
– Pickalan starttipaketin: rangepoletit, tuloskortit, kynät, tiit, griinihaarukat,
merkkausnastat ja väyläoppat.
– Saunan sisältäen pyyhkeet
– Aamiaisen ja lounaan
– tai iltapäiväkisassa keittolounaan ja päivällisen.
– Voittajaparin palkinnot: Pickala Partner Day -osallistuminen ja golfbägit (tai vastaavat
tuotteet).

Startit
Kilpailijat lähtevät 1-teeltä 10 minuutin välein. Pelaajia voi olla ryhmässä kolme (3) tai pelimuodon vaatiessa neljä (4). Valvojalla on oikeus puuttua hitaaseen pelaamiseen.
Ryhmäkohtainen pelaajien tasoitusten summa saa olla korkeintaan 100. Pickala Golf varaa oikeuden määritellä lähtöteet silloin, kun joka teelle ei tule ryhmää.

Tarjoilu
Yksinoikeus kaikenlaiseen ruoka- ja juomatarjoiluun koko kentän alueella on ravintoloitsijalla, jonka kanssa on hyvissä ajoin syytä sopia tarjoilun ohella ravintoloiden tai kabinetin käytöstä. Ravintoloitsija on LUMO Palvelut Oy, Mikko Heinonen p. 050 66 145.

Opetus
Golf opetusta Pickalassa hoitaa Pickala Golf Academy, pro Jan Forsell ja Pasi Purhonen.
Mikäli järjestäjä haluaa käyttää ulkopuolisia henkilöitä tapahtumassaan golfin ohjaukseen tai opettamiseen, on siitä sovittava etukäteen Pickala Academyn kanssa.

Tarvikkeet
Jos järjestäjä haluaa ilmoittautumisen yhteydessä jakaa kilpailijoille golftarvikkeita, pro shop yrittäjä Golf Balance avustaa mielellään tarvikkeiden hankinnassa.
Yhteystiedot: Tommi Mäkinen, p.040-864 1028, tommi(a)golfbalance.fi

Hinnat
Kilpailumaksu sopimuksen mukaan. Hintaan sisältyvät golfkärryt sekä sauna pyyhkeineen. Pickala Golfin pelioikeudenhaltijoiden veloitus on sama. Yrityksille räätälöidään valmiita yrityspaketteja, jotka sisältävät koko päivän tapahtuman.

Kilpailumaksuun sisältyy kilpailun lähtöryhmien ja -aikojen arvonta, tuloskorttien tekeminen ja jakaminen, tulosten laskenta, lopputulosluettelon tuottaminen sekä startterin että kilpailunjohtajan palvelut.

Laskutusperuste
Laskutus tapahtuu kilpailua edeltävän päivän lähtölistan (tilanne klo 16.00) mukaisesti.